Over ons

Welkom bij Bloem & So

Wie zijn wij?

Tineke Scholten-Klein en Marijke Scheper-Scholten (moeder-dochter) en we hebben inmiddels een heel team enthousiaste mensen zonder wie Bloem & So geen Bloem & So is! 

Wij zijn begonnen in Oktober 2008 en hebben onze deuren geopend op 22 november 2008. We zijn inmiddels een team bestaande uit allemaal gediplomeerde bloemisten. Ook zijn we een erkend leerbedrijf en begeleiden we stagiaires. Iedereen verdient een kans om te leren! 

Wat zijn wij?

We zijn een grote bloemenwinkel die inmiddels ook rijkelijk gevuld is met de leuke cadeautjes en andere aanverwante artikelen! 

We hebben een groot assortiment verse snijbloemen die een aantal keren per week door Marijke worden ingekocht op de Royal Flora Holland veiling in Eelde en Naaldwijk. We kopen zelf in op de veilingklokken zodat we het dichtst bij het vuur zitten en zo kort en snel kunnen schakelen in ons aanbod. Ook onze kamerplanten afdeling wordt via deze veilingen gevuld. Ook met je lege potten kun je bij ons terecht. We voorzien je graag van advies en vullen je eigen of onze nieuwe pottenseries graag met verse kamerplanten. 

Achter onze winkel bevindt zich een groot parkeerterrein, daar kun je veilig parkeren. Ook hebben we een achteringang, waardoor je zo onze buitentuin inloopt, waar een groot deel van onze buitenplanten gepresenteerd staat. Met name zomers worden we zo blij van dat stukje tuin als hij helemaal gevuld staat met de mooiste zomerbloeiers! 

Omdat onze winkel 260m2 groot is hebben we voldoende ruimte voor leuke aanverwante/cadeauartikelen. We zijn steeds op zoek naar leuke nieuwe dingen voor onze winkel.  Merken/producten die we onder andere verkopen zijn: DutZ, Flessenwerk, 100%leuk, Muurcirkels, Tuinposters, Vintage Paint, Give-X, Bridgewater, Blinckstar, Mijn Stijl en Bag2Bag.

Een deel van deze leuke producten kun je ook heel gemakkelijk bestellen via onze webshop! 

Tijdens de eerste jaren van het runnen van Bloem & So heeft Marijke ook nog een opleiding gevolgd en afgerond tot Interieurstylist. Zijn er dingen in je huis waar je niet zo goed uitkomt, wil je advies over hoe krijg ik het net iets gezelliger. Vul ons contactformulier in en dan hoor je van ons wat we voor je kunnen betekenen. 

We vinden het ook erg leuk om mensen zelf creatief bezig te laten zijn. We geven daarom ook meerdere keren per jaar workshops die passen bij het seizoen. Deze workshops vind je ook op onze website, waar je je gemakkelijk kunt opgeven om deel te nemen. 

We hopen dat je enthousiast genoeg geworden bent om een kijkje te nemen in onze winkel/webshop!